Tuesday, 8 March 2011

Kau Masih Cantik Seperti Dulu :)

                                                   Nurul fasehah bte Kamalludin


  If tomorrow never comes, I promise to love twice as much today :)


Ni lah die jantung hati aku, intan payung aku, lolipop aku, si busuk aku. hihihi :D
Korang nak tau?dulu die ni stalker gile2 page myspace aku. tah ape yg die minat sgt kat aku tah aku pon taktau. Dulu byk kali gak die komen2 ngan aku kat myspace(zaman myspace dulu) tapi aku buat dono je kat die. kesian die hahah. sebab time tu aku ade yg punyer, so aku mmg buat dono ngan gurl lain.
  Tup tup, aku putus ngan gf aku yg lame, mmg frust giler ah. aku dah jadi mcm org tak betul lagi2 bile tau die dah ade pengganti aku dlm mase yg singkat. Dan malam tu plak BUSUK aku ni leh lak gatal pegi buzz aku kat ym, tanyer aku kenape lah, ade masalah ke, sbb die tgk status aku kt myspace time tu betul2 dah mcm bangang maki perempuan. HAHAHA
biasalah kan kalau korg dah kapel selame 4tahun skali putus dlm mase 1hari jer sape tak frust? kat situ lah mulenyer aku kenal die nie :)
  Chat punyer chat punyer chat kt ym, aku mintak num fon die n cakap mlm kang i sambung story ah kat u.wait for my call n die pon bg num die.Malam tu aku pon call ah die...sembang sembang bla bla bla lame gak sampai kul5 pagi gak la kami bertukar2 cerita.Tapi aku bukan lah lelaki yg begitu cepat nak jatuh hati kt perempuan walaupun time tu aku dah tau die mmg dah lame simpan hati kat aku HAHAHA(perasan :P) 




 


  Lame gak ah aku amek mase nak mengenali gadis yg baru muncul dalam hidup aku ni.Adela dalam mase 2 bulan aku member ngan die walaupun dalam mase tu die byk kali dah cakap adekah aku sudi terime die sebagai kekasih die pada waktu itu? kahkahkah jiwang tol sayang aku tu. Aku lak time tu jual mahal HAHA. Last2, hampir 2bulan stgh kami berkawan, aku pon declare dgn die..walaupun time tu aku masih tak dapat nak syg die tp aku belajar menhyinta sbb aku bukan jenis yg menjaja perasaan aku kt org lain. Dan alhamdulillah kami dapat pergi sejauh ini..memang tak dapat disangka kan. Ingatkan jsut nak main2, last2, amek kau terus nak jadi bini dah tak lame lagi. hihihi. HMM.
                                              
                                TENTANG DIRI DIA?
  


  Dia seorang perempuan yang sangat2 lembut, betul2 penyabar, tabah tapi menggelabah kuat. HAHA :P Bagi aku, kesabaran dia mmg takde tolok bandingnya kalau nak dibandingkan dgn perempuan2 lain yg aku kenal. Aku marah, die senyap. Aku maki, die tak melawan, kadang2 tu aku saje je marah die sbb nak tgk muke n ekspresi die camane. Nak tergelak aku ttgk. HAHA tapi aku bersyukur sbb TUHAN temukan aku dgn die. Kau lah yg terakhir, kau yg terbaik, kau yg teristimewa. Aku mintak maaf sgt2 selama nie aku suke buat kau menangis, buat kau sedih. Kau banyak tolong aku. Tak kire lah time aku ngah berduit or time aku ngah kayap, kau mesti ade je ngan aku. I love you sayang :)


kau lihat atas sana, tingginya awan. Oh tidak aku hanya nampak kau. atas sana kau memanggil sambil tersenyum. Lihatlah senyuman kau sangat manis :)



3 comments: