Sunday, 13 March 2011

Yang lepas dah takde dah. Cume tinggal kenangan jer. :)



Fuewww~ lame dah tak update blog aku nie. Time aku taip nie, mata dah rabak dah. Biase lah baru lepas chill chill la katakan :P
malam2 ni bile tgk pic2 lame2, aku teringat lak kt mem2 lame, yang dah jadi cukup asing dah bg aku. HAHA.
Geng2 shapel time dulu kala, macam2 ah kenangan yg bermain skrg nie. Taktau nak citer mcmmaner.

                                                      Ni lah family aku masa dulu-dulu
kalau skrg nak macam nie? mmg takdelah. lagipon zaman shapel2ni dah berlalu. kalau nak shapel skrg mmg dah lapuk ah org cakap kan. HAHA dulu pon aku saje2 je suke giat aktif dalam bende alah nie. at least dapat la gak aku nak bersenam mengeluarkan peluh dari aku buat bende yg tak betul. kan kan :)
Teringat lak time duk umah kat rasah dulu. HAHA mcm2 jadi. cuci umah sampai banjir, kene  curik towel dek anjing, curik plug api kt umah sebelah. haha gile gile. malam2 lak g maen cc. pastu buat video itu ini. haihh :)

                                                           Paling kelakar lah ni hahaha:)

pegi event gerak ramai2. naik bus ramai2. sesat sana sini. mmg main hentam je jalan time tu. pastu yg lain lak main ikot je trus sumer sesat HAHA. kelakar betul haihh.
                                     pegi event mcm nak g mancing je, smpy sane baru tukar baju.
                                                             teka ah aku yg mana 1?

                      Tinggal kenangan dah sekarang ni, seterusnya pic2 ini sumernyer yg aku sayang :)


Camping ramai-ramai kat dang wangi HAHAH
Penghargaan bhaii, dari belia sukan negeri sembilan :)
haha rambut mcm haremm!!





Rest in Peace TIHB



1 comment: